Real Madrid - Bayern

test

Real Madrid și Bayern Munchen, două titani ai fotbalului european, se vor întâlni din nou

Real Madrid și Bayern Munchen, două dintre cele mai de succes cluburi din istoria fotbalului, se vor întâlni din nou în UEFA Champions League, într-o reeditare a semifinalelor din sezonul trecut.

Cele două echipe au o istorie îndelungată și o rivalitate acerbă, având mai multe întâlniri memorabile de-a lungul anilor. Real Madrid a câștigat ultimele două întâlniri din Liga Campionilor, în semifinalele din 2014 și 2016.

De această dată, Bayern Munchen va căuta să se răzbune și să ajungă în finala Ligii Campionilor pentru a doua oară consecutiv. Echipa bavareză se află într-o formă excelentă în acest sezon, fiind lider în Bundesliga și având un parcurs impresionant și în Liga Campionilor.

Pe de altă parte, Real Madrid a avut un început de sezon mai dificil, dar rămâne o forță redutabilă în competițiile europene. Echipa spaniolă are o experiență vastă în Liga Campionilor și va căuta să-și apere titlul obținut sezonul trecut.

Meciul dintre Real Madrid și Bayern Munchen va fi unul dintre cele mai așteptate din această ediție a Ligii Campionilor. Cele două echipe au jucători de clasă mondială, iar meciul promite să fie unul plin de acțiune și suspans.

Prima manșă a semifinalei va avea loc pe Santiago Bernabeu, pe 25 aprilie, iar returul va fi o săptămână mai târziu, pe Allianz Arena. Câștigătorul acestei duble confruntări va accede în finala Ligii Campionilor, care va avea loc pe 26 mai, la Kiev, Ucraina.